Зареждане

Бахчеванов и Питбула са новите селекционери на националния по кикбокс

Бахчеванов и Питбула са новите селекционери на националния по кикбокс
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 14:15 ч
Източник: БККМТ
Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, съобщават от конфедерацията.

Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора и подготовката на националите ни.

Това обявиха от ръководството на конфедерацията по кикбокс и муай тай тези дни.

Ето какво заяви председателя на сдружението Галин Димов:

„Радвам се, че се обединихме и подкрепихме предложението за Станислав Бахчеванов и Питбула, защото и двамата са истински професионалисти и са минали през всички етапи на развитие. Не е тайна, че Бахчеванов е основоположник на повечето шампиони в град Варна и е „запалил“ хиляди млади хора по бойните спортове. Много от тях след приключване на състезателна кариера отвориха свои школи и това вдигна нивото на кикбокса в града и страната като цяло. Станислав е част от Управителния съвет и знае как се създават шампиони и се радвам, че се съгласи да поеме този ръководен пост.

От другата страна Влади Питбула е абсолютен Световен шампион. Няма спортист, който да не знае успехите му в ринга и извън него.

И двамата са „виждали ринга от вътрешната му страна“ и знаят до болка от какво има нужда един национален състезател.

Това трябваше да се случи много отдавна и се радвам, че именно екипа, с който работя (членовете на УС) взехме това правилно решение“.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес