Зареждане

Бадр Хари със счупен нос на 2 места

Бадр Хари със счупен нос на 2 места
Публикувано на: Декември 21, 2020 в 07:22 ч
Легендарният Бадр Хари не спря да се подиграва на Бенджамин Адегбуи, но си плати цената между въжетата. 36-годишния ветеран твърдеше, че битка с Бени е лесни пари и като разходка в парка. Хари изразходва доста енергия, за да го нокаутира в първите два рунда и беше близо до победата във втория, но не успя.

В третия рунд Адегбуи беше прероден и вкара мощен удар в главата на Хари, с който му счупил носа на два места. Във всички свои битки в GLORY Хари водеше в картите на съдиите и трябваше само да оцелее, за да победи, но така и не го направи. Той навлезе в серия от 3 поредни загуби и няма победа вече близо 6 години.

Изпълнителният директор на Glory Скот Рудман потвърди, че Хари е със счупен нос на 2 места и сподели, че направил грешка, но ще се завърне. Майк Пасниер, който е негов треньор сподели, че ще си починат, а след това ще вземат решения. Рудман е доста радостен, защото според него GLORY 76 е счупило рекорда за най-много продадени платени гледания. Очаква се те да бъдат много над 70 000, а това със сигурност се дължи на Хари.

Не е ясно какво ще се случи с опитния ветеран, но се вижда, че той има сериозни проблеми с издръжливостта и избледнява след 1 рунд игра. Хари вече не е това, което беше в миналото, но в крайна сметка времето побеждава всички.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес