Зареждане

Антонио Плазибат смаза Бенджамин Адегбуи

Антонио Плазибат смаза Бенджамин Адегбуи
Публикувано на: Октомври 23, 2021 в 22:00 ч
Антонио Плазибат записа една от най-големите победи в кариерата си. 27-годишния боец от Хърватия премери сили с румънската звезда Бенджамин Адегбуи на Glory: Collision 3, което се проведе в Нидерландия. Адегбуи идваше след победа с нокаут над Бадр Хари и влезе уверено в боя.

Плазибат от своя страна идваше след победа с нокаут над Тарик Хбабез. Плазибат беше много агресивен и в първия рунд засипа с брутална комбинация Адегбуи, с което го свали в нокдаун. Бенджамин успя да се изправи и да продължи битката.

Във втория рунд Плазибат вкара тежък десен на Адегбуи, който се хвана за въжетата. Краката на Адегбуи не го слушаха и той падна тежко на земята. Бенджамин не знаеше къде се намира, но някак си намери сили да се изправи. Toй обаче се люлееше и рефера прекрати битката.

Така Антонио спечели с нокаут 24 секунди след началото на втория рунд. С тази победа Плазибат навлезе в серия от 2 поредни победи. Адегбуи от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и се разделя с амбициите си за титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес