Зареждане

Андрю Тейт отказал $100 000, за да се бие срещу две жени

Андрю Тейт отказал $100 000, за да се бие срещу две жени
Публикувано на: Юни 2, 2024 в 11:00 ч
Известният инфлуенсър в социалните медии Андрю Тейт отново се озова в центъра на противоречия. Известен със своите спорни изявления и действия, Тейт наскоро направи заглавия със сензационно твърдение, че са му били предложени $100 000 за особен двубой. Тейт твърди, че му е била предложена шестцифрена сума за участие в хендикап мач срещу две жени.

Въпреки значителния паричен стимул, Тейт отхвърли предложението. Той се мотивира, че подобен ангажимент би се отразил негативно на съдебното му дело. По време на събитието RXF 46 видяхме битка с участието мъж на име Perversu, който се би с две жени. Тази битка предизвика както смях, така и отвращение сред феновете.

Явно Андрю също е гледал битката и сподели, че е получил оферта да участва в такава, но отказал.
 
"Предложиха ми 100 000 долара, за да направя това, но им казах, че няма да е добре за моето съдебно дело.", написа Тейт.

В момента Тейт е изправен пред сериозни обвинения от румънските власти. Тези обвинения доведоха до обширна съдебна битка, която завърши със строги ограничения за пътуване. Въпреки че е излязъл от затвора, Тейт няма право да напуска Румъния. Опитите на Тейт да обжалва тези ограничения за пътуване са неуспешни.

Въпреки усилията им, Апелативният съд в Букурещ отхвърли искането му за отмяна на забраната за пътуване. Eugen Vidineac е един от адвокатите на Тейт. Той подчерта, че правото на пътуване е основно човешко право, което е от съществено значение за свободата на хората.

Съдът обаче запази позицията си, като засили забраната за пътуване, първоначално удължена на 10 май за още 60 дни. Това решение гарантира, че Тейт остава в Румъния, докато властите провеждат своите разследвания. Ето и видео от битката, която набра скорост в социалните мрежи:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес