Зареждане

Александър Петров: Искам да вляза с гръм и трясък в GLORY!

Публикувано на: Август 25, 2023 в 21:28 ч
Автор: Георги Петков
Александър Петров коментира пред "Неформално с Георги Петков" един от най-важните моменти в професионалната си кариера.

Двукратният световен шампион по кикбокс подписа с GLORY Kickboxing, като се обвърза с организацията за две срещи и има опцията, при добро представяне, да продължи отношенията си с организацията.

Александър, който при първото си участие в предаването ни разкри, че в началото на кариерата си е имал скромни предложения от едва 300 лева от различни бойни формати, вече е част от най-голямата кикбокс верига в света.


"Искам да вляза с гръм и трясък в GLORY! Това е шанс, за който само сме си мечтали като по-млади, а сега ни се предоставя. Трябва да го грабнем с две ръце.

За мен лично, това е възможност да възродя своята кариера и да си върна мотивацията, която бях позагубил напоследък. Имах усещането, че се бия само защото е необходимо. По задължение. А сега идва тази уникална възможност...

Ще опитомя лъвовете в GLORY! Няма друга възможност. Това е най-трудната категория, не само във веригата, а защо не и в световен мащаб. В ONE я няма, което прави всички срещи много по-интересни.

В мейн ивента на вечерта ще има спор за титлата точно в тази теглова дивизия и ще го наблюдавам с интерес.

Да, наясно съм със своя съперник, но няма да нарушавам правилата и ще изчакам да бъде официално оповестен. Ще положа максимални усилия, за да се справя с него и да зарадвам всички в залата в Бургас!", закани се Петров.

Какво още сподели той за подготовката си, какво е състоянието му след получената наскоро контузия и обмисля ли все още да се кандидатира за президент на Конфедерацията по кикбокс и муай тай?

Всичко това от винаги атрактивния извън ринга и безкрайно категоричен в неговите предели - Александър Петров - във видеото горе.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес