Зареждане

Симеон Щерев: Няма време за губене, Олимпиадата наближава

Симеон Щерев: Няма време за губене, Олимпиадата наближава
Публикувано на: Октомври 28, 2010 в 16:00 ч

Треньорът на българския национален отбор по свободна борба Симеон Щерев заяви, че борците ни вече трябва да мислят и да се готвят за Олимпиадата в Лондон през 2012-та година, предаде БГНЕС.

 

Щерев бе награден за треньор на месец септември, а спортист на месеца стана световният шампион по класическа борба в категория до 84 килограма Христо Маринов"От вчера започнахме подготовката, няма време за губене, Олимпиадата наближава", каза легендарният треньор. 

 

"Успехите постигаме с много труд и с добри специалисти. Българската борба ще става още по-силна. Колкото повече световни шампиони имаме, толкова повече деца ще се запалват по спорта и ще искат да тренират. Вече можем да говорим за българска школа, щом сирийците идват да се учат от нас", допълни Щерев.

 

Христо Маринов пък изрази своята благодарност за получената награда. "Мисля, че след световната титла ще се боря с по-голямо самочувствие. Продължавам да тренирам здраво. До Лондон има много време, дано съм жив и здрав тогава, но първо трябва да спечеля квота", допълни борецът.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес