Зареждане

Водят се активни преговори за локацията на Усик-Джошуа

Водят се активни преговори за локацията на Усик-Джошуа
Публикувано на: Март 30, 2022 в 09:26 ч
Еди Хърн твърди, че все още няма твърда договорка за двубоя между Александър Усик и Антъни Джошуа в Саудитска Арабия, въпреки че има упорити слухове за това.

Двубоят е насрочен за 25-ти юни, след като Усик напусна Украйна и започна да тренира за битката. Преди това той се завърна в родината си като доброволец в армията в борбата ѝ срещу Русия.

Вижте също: Усик реши да стартира подготовка за реванш с Джошуа

Усик взе титилите на WBA, WBO, IBO и IBF в тежката категория, след като победи Джошуа през септември в Лондон и се очакваше реванш отново там или на Уембли.

Промоутърът на Усик обаче сподели, че Саудитска Арабия са направили много примамливо предложение от 120 милиона долара, а други слухове сочат, че то е прието.

"Локацията е все още обект на договорки," сподели Александър Красюк. "Зависи от много неща колко бързо ще се сложат подписите върху документите.

Добрата новина е, че Усик вече е в Европа и започна подготовката си."


Хърн обаче оспори казаното от Красюк и сподели, че има други предложения за локация.

"Няма постигнато съгласие," категоричен бе Хърн. "Има интерес от Англия, Саудитска Арабия, както и други страни в централна Азия и САЩ."

Боксът е сравнително ново явление в Саудитска Арабия. Най-голямата битка правена там до момента е двубоят между Антъни Джошуа и Анди Руиз през 2018-та в Рияд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес