Зареждане

Vasyl Lomachenko не остави никакви шансове на Jason Sosa

Vasyl Lomachenko не остави никакви шансове на Jason Sosa
Публикувано на: Април 10, 2017 в 10:36 ч
 
Vasyl Lomachenko защити за втори път световната си титла на WBO в категория “супер-перо”, след като не остави никакви шансове на Jason Sosa по време на галавечер в MGM National Harbor в близост до Вашингтон.


След като в продължение на девет рунда украинецът не спираше да обработва Sosa и да демонстрира превъзходството си над него, треньорът на претендента Raul Rivas нямаше друг избор, освен да извади своя боксьор от срещата и да поиска нейното прекратяване.

Решението на Rivas е напълно логично, имайки предвид, че Lomachenko видимо имаше твърде сериозно превъзходство над своя съперник. Бързината, мощта и уменията на Lomachenko се оказаха извън възможностите на претендента, който понесе не малко бой в разстояние на девет рунда.

“Дойдох да свърша работата си и да покажа на всички “Hi Tech”. Мисля, че си свърших работата наистина добре”, коментира Lomachenko след срещата.

За украинеца това е втора защита на пояса, след като той през ноември той отказа и ямаеца Nicholas Walters, принуждавайки го да спре след седем невероятно доминантни рунда.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес