Зареждане

Уайлдър се раздели с Бреланд, който метна кърпата в боя с Фюри

Уайлдър се раздели с Бреланд, който метна кърпата в боя с Фюри
Публикувано на: Октомври 4, 2020 в 03:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на WBC, Дионтей Уайлдър е взел решение да се раздели с един от своите треньори. 34-годишния американец освобождава Марк Бреланд, който хвърли бялата кърта във втората битка между Уайлдър и Фюри. Всички очакваха Уайлдър да го освободи още след самата битка, но той не го направи.

Бреланд реши да спаси своя боец от излишни щети и метна кърпата през февруари, когато Фюри размаза Уайлдър и го победи с нокаут в 7-мия рунд. Дионтей се раздели със своята титла, както и с непобедения си статут. Шели Финкел, който е мениджър на Дионтей потвърди новината и сподели, че след трилогията ще стане ясно дали това е било правилно решение.

Бреланд беше до Уайлдър през цялата му кариера, която стартира през 2008 година. Уайлдър беше бесен на Бреланд за хвърлената кърпа и каза, че предпочита да умре на ринга, отколкото да развяват бялото знаме. В момента той се готви за третата битка с Тайсън Фюри, която е планирана за декември в Лас Вегас. Това ще е съдбоносен дуел, който ще определи хода на кариерата на "Bronze Bomber".







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес