Зареждане

Треньорът на Klitschko: Знаех, че той ще загуби от Tyson Fury

Треньорът на Klitschko: Знаех, че той ще загуби от Tyson Fury
Публикувано на: Април 26, 2017 в 11:56 ч
 
Личният треньор на Wladimir Klitschko Johnathon Banks направи интересно разкритие, а именно - че няколко дни преди срещата на украинеца с Tyson Fury, той е бил наясно, че Wlad ще загуби световните си титли.


Срещу Fury Klitschko не приличаше на себе си и допусна поражение в 12 рунда, което бе и първо за него за повече от 10 години.

“Беше четвъртък в седмицата на мача, когато разбрах, че Wladimir ще загуби. Това ме удари, сякаш бяха един тон тухли, дори не мога да го опиша. Manny Steward също не можеше да ми опише това усещане. Няма как да го разбереш, докато не си в пълен синхрон с боеца си”, сподели Banks.

“Разбира се, нямаше как да кажа каквото и да е на Wladimir. Няма как да се качиш на ринга с наведена глава и тъжен. Няма как да кажеш “забрави”. Трябва да преминеш през това, което предстои, и да видиш какво ще излезе. Може и да се случи нещо, за да бъде избегната загубата”.

“Веднага разбрах какво не е наред с Klitschko онази вечер. Manny ми каза едно нещо - “преди всеки мач, аз виждам крайния изход от него два дни по-рано.” Не мога да кажа, кога точно идва това чувство, но то бе в главата ми през цялото време. Просто си казах - “по дяволите”. Още преди мача знаех, че това няма да бъде нашата вечер”.

Banks смята, че статутът на аутсайдер на Klitschko, най-вече и поради напредналата му възраст, всъщност може да му помогне.

“Същото бе, когато Michael Moorer се би и загуби от George Foreman. Както и когато Foreman се би срещу Ali. Има нещо специално, когато по-старият човек не бяга от битка. Ти трябва да внимаваш с него. Има нещо, което той знае, за което младият боксьор няма идея. Вярвам, че Wladimir ще спечели срещу Joshua. Откакто загуби от Fury, той е напълно различен. Той е напълно обсебен от онази вечер”, приключи Banks.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес