Зареждане

Тайсън Фюри: Канело не е срещал циганин като Били Джо Сондърс

Тайсън Фюри: Канело не е срещал циганин като Били Джо Сондърс
Публикувано на: Април 23, 2021 в 00:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри подкрепи своя приятел Били Джо Сондърс. На 8-ми май Били залага своя непобеден статут и титлата на WBO в супер средна категория срещу Канело Алварес. Двамата ще се бият на стадион в Тексас.
 
Сондърс е на прага на величие и победа над боец като Алварес ще вдигне сериозно неговите акции. Алварес е легенда в бокса и бъдещ член на залата на славата. Той е губил само от Флойд Мейуедър и Сондърс ще се опита да нанесе втора загуба в славната кариера на мексиканеца.

Съвсем очаквано Канело е голям фаворит в срещата, но Фюри вярва, че неговия приятел ще победи. В своя акаунт в социалните мрежи "Gypsy King" се изказа ласкаво по адрес на Били и го подкрепи със следното:

Били Джо Сондърс е на 100 % готов психически. Той знае какво трябва да направи и ще го направи. Той ще се вдигне и ще постигне величие. В миналото много пъти са ме отписвали, но винаги сме се справяли. 

Двамата с Били сме от едно тесто. Ние сме животни от един вид. Канело Алварес се е бил с много, но никога с цигански боец като Били Джо Сондърс. 

Ние сме различен вид животни от тези, с които Канело се е бил. Да, той ще домнинира с божията помощ. 

Ще успее ли Били Джо Сондърс да победи Канело Алварес ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес