Зареждане

Тайсън Фюри: Бия Усик и Джошуа и спирам с бокса

Тайсън Фюри: Бия Усик и Джошуа и спирам с бокса
Публикувано на: Ноември 27, 2021 в 02:00 ч
Тайсън Фюри планира да направи още 2 битки и да се оттегли от бокса. Непобедената британска звезда иска да се бие с Александър Усик, за да обединят титлите в тежка категория. Тайсън е шампион на WBC, а Усик държи титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO.

Двамата нямат загуба на ринга и срещата би била огромна за категорията. Има само един проблем и той е Антъни Джошуа. За съжаление Джошуа активира клаузата за незабавен реванш с Усик и двамата би трябвало да се бият през март 2022 година.

Фюри много би искал Джошуа да се оттегли и да му даде шанс за боя с Усик, а след това двамата да се бият. Ето какво сподели още Фюри за плановете си в следващите месеци:

Предпочитам Джошуа просто да ме остави да се бия с Усик. Ако Антъни загуби отново, което мисля, че ще стане, тогава тази битка е мъртва за мен. Няма как да загубиш две битки поред, а след това да влезеш в масивна битка за титлата в тежка категория. 

Ако той ми позволи да се бия с Усик и аз бия Усик, тогава ще се върна и ще се бия с Джошуа. Аз ще победя и него. Тогава мога просто да се махна и всички те могат да се бият за коланите. Бих се пенсионирал. Искам да се бия с Усик за всички колани, наистина е така. Битка с Джо Джойс? Не, това не ми е особено интересно. 

Не се интересувам и от Дилиън Уайт. Винаги съм казвал, че се интересувам само от два двубоя - с Александър Усик и Антъни Джошуа. Останалите опции не са ми интересни. За всичко ще разберем през февруари. Сега е само ноември, много може да се случи след няколко месеца.

Ще успее ли Фюри да бие Усик и Джошуа ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес