Зареждане

Шампион на BKFC: Ваксинирайте се, за да не умрете

Шампион на BKFC: Ваксинирайте се, за да не умрете
Публикувано на: Август 28, 2021 в 02:00 ч
Шампиона на BKFC в супер полусредна категория Луис Паломино се бори с COVID-19. Той сподели в социалните мрежи с видео, че през последните дни изпитал различни симптоми на делта варианта.

Бившия боец на Bellator, WSOF и ACА призова всички да се ваксинират, защото ако не го направят, тогава може и да умрат. Паломино споделя, че се отдал на пиене и това е ударило неговата имунна система.

40-годишния боец от Перу е с рекорд 26-17 в ММА и е в серия от 4 поредни загуби в клетката. В битките с голи ръце той има 4 победи и няма загуба. В края на юни тази година Паломино защити титлата си с победа над Гудджон с решение в Маями.

Ето какво каза Луис за делта варианта в социалните мрежи:

12 дни без храна, само глътки вода, огромни главоболия, болки в тялото. Имам треска от първия ден, която продължава и днес, не спя повече от 2 до 3 часа, възпаление на панкреаса, диария. Диабетът току-що се появи от всички стероиди, с които ме лекуваха. Сложиха ми първите инжекции с инсулин. 

Истинската причина за това видео е да ви информирам от моя собствен опит. Прекарах последните пет години от живота си, без да се разболявам, просто се грижех за тялото и имунната си система. По време на годежа ми празнувах много, пиех много и оставих имунната ми система да падне. 

Така че COVID делта ме хвана в крачка. Точно това се случи. Моята петгодишна серия беше прекъсната наистина лошо. Искам да ви уведомя, че това нещо е много сериозно. Бях напълно против ваксината, с изключение за възрастните и децата, които са малки и все още имат слаба имунна система.

Никога не съм бил против това. Винаги съм насърчавал възрастните да получат ваксината, майка ми например, членове на семейството, приятели. Винаги съм се съгласявал, че те трябва да се ваксинират. Сега насърчавам всички да се ваксинират. Поне ваксината ще ви спаси от смъртта.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес