Зареждане

Саудитска Арабия вариант за втората битка между Anthony Joshua и Andy Ruiz

Саудитска Арабия вариант за втората битка между Anthony Joshua и Andy Ruiz
Публикувано на: Август 8, 2019 в 10:48 ч
Eddie Hearn разглежда различни опции за втората битка между Anthony Joshua и Andy Ruiz, която ще се проведе в последните месеци от тази година. Желанието на Joshua беше битката да е във Великобритания, но Ruiz не иска да ходи там и поиска 50 милиона долара, за да го направи. Явно Hearn не е готов да се разделят с такава сума и търси различни опции, с които да привлече интерес от страна на Ruiz, който в началото на юни шокира с победа над Joshua и го свали от трона, като му нанесе първа загуба в бокса. 

Hearn беше категоричен, че реванш ще има през декември в Кардиф, но явно Andy се дърпа и сега в играта влизат Саудитска Арабия, Катар и Обединените арабски емирства. От щаба на Joshua искат да изкушат Ruiz с оферта за реванш на неутрална земя, а организаторите в Рияд и Дубай предлагат доста изгодни оферти.

Към момента Кардиф си остава фаворит, но явно Hearn преглежда и други варианти, за да не получи критика, че натискал за родината на своя боец. Joshua преди няколко дни се изхвърли и сподели, че ще победи Andy Ruiz в Мексико, дори ако чичото на Ruiz е рефер в битката им, а Ruiz му отговори и го прикани да го направят в Мекиско. Все още няма нищо официално за реванша, но се очаква в скоро време нещата да се решат.




 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес