Зареждане

Рой Джоунс: Джейк Пол има добри шансове срещу Уудли

Рой Джоунс: Джейк Пол има добри шансове срещу Уудли
Публикувано на: Юни 8, 2021 в 00:00 ч
Голямата легенда в бокса Рой Джоунс смята, че Джейк Пол има шанс срещу Тайрън Уудли. Наскоро официално беше обявена битката им и двамата застанаха лице в лице. В края на август ще видим YouTube звездата срещу Уудли, който е бивш шампион в полусредна категория на UFC.

Пол е доста уверен преди битката и букмейкърите го обявиха за фаворит. През април тази година той нокаутира Бен Аскрен, който също е бивш ММА шампион. "Funky" е много зле в стойка, но за разлика от него Уудли има добра игра в стойка и е записвал тежки нокаути. Тайрън обаче не е това, което беше и няма победа от 3 години.

Той вече е близо 40-годишен и беше уволнен от UFC, защото навлезе в серия от 4 поредни загуби. И докато много хора вече отписват Пол, то Джоунс, който е бил шампион в няколко категории в бокса му дава добри шансове. Ето какво сподели Рой пред TMZ:

Джейк Пол има добри шансове, защото има добър бокс. Той тренира с добри момчета и знае как да се боксира. Бокса с ръкавици е нещо различно и битката му с Тайрън Уудли е добра. Тайрън също има добър бокс. 

В битката всичко ще зависи от това кой има по-добър бокс и по-добри треньори. Ударите с боксови ръкавици са по-различни от тези с ММА ръкавици. Ударите с тези два вида ръкавици са различни. 

Кой ще победи в боя между Пол и Уудли ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес