Зареждане

Пропадна боя между Мейуедър и Логан Пол заради липса на интерес

Пропадна боя между Мейуедър и Логан Пол заради липса на интерес
Публикувано на: Януари 24, 2021 в 01:00 ч
Показното между Флойд Мейуедър и Логан Пол, което беше насрочено за 20-ти февруари пропада. Причината е, че има липса на интерес от страна на феновете. Според различни слухове битката им ще се проведе, но по-късно през 2021 година.

До срещата им оставаше по-малко от месец, но въпреки това не се говореше много за нея и нямаше никакви реклами. 43-годишната легенда в бокса щеше да излезе от пенсия, за да изнесе лекция на Логан Пол, който дори няма победа в професионалния бокс.

Преди няколко години "Money" направи показно с японската звезда Теншин Нацукава и го размаза в 1 рунд. Флойд разплака Нацукава пред неговите сънародници в Япония и прибра близо 10 милиона долара.

Явно Флойд е очаквал голям интерес към това показно, защото Пол има милиони фенове в социалните мрежи. Известния влогър загуби от KSI в своя дебют на ринга в края на 2019 година.

Първоначалната цена за платено гледане на Пол срещу Мейуедър беше 25 долара. Малко по-късно цената се вдигна на 60 долара, а от следващия месец се очакваше да скочи на 80 долара.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес