Зареждане

Потвърдено: Бен Аскрен с боксов двубой срещу Джейк Пол

Потвърдено: Бен Аскрен с боксов двубой срещу Джейк Пол
Публикувано на: Януари 27, 2021 в 07:28 ч
Бившият шампион на Bellator и ONE Championship и ветеран от UFC, Бен Аскрен е дал съгласието си за боксова битка с YouTube инфлуенсъра Джейк Пол.

Причината е, че организатора Triller ще изсипе камион с пари пред вратата на Аскрен. Това е същата компания, която организира и битката между Майк Тайсън и Рой Джоунс.

Пол записа втория си професионален боксов двубой именно в тази галавечер, побеждавайки бившият баскетболист от NBA, Нейт Робинсън.
 
 
Интернет звездата се опита да предизвика и Конър Макгрегър, а след това и съотборника на ирландеца Дилън Данис, но не стигна до никъде.

В крайна сметка Пол си уреди двубой с Аскрен, който се оттегли наскоро от спорта заради здравословни проблеми и две поредни загуби от Хорхе Масвидал и Демиан Мая в UFC.

Аскрен е дал съгласието си, след като са му предложили толкова пари, колкото никой досега не му е плащал в кариерата.

"Правех такива битки в гимназията няколко пъти за без пари, а сега те искат да ми платят цяло състояние. Мисля, че ще е забавно. Битките са забавни.

Защо да не го направя отново, особено, ако ми плащат много? Отговорът е очевиден за мен."
 

Аскрен не разбира защо хората си мислят, че Джейк Пол има шансове в бокса.

"Не разбирам защо хората си мислят, че той е добър. Гледах битката му с Нейт Робинсън. И двамата бяха зле. Наистина много зле.

Затова не разбирам, защо хората си мислят, че е добър в бокса. Той е YouTube звезда, която иска да направи няколко боксови мача. Не е боксьор."

Двамата ще се изправят на ринга на 17-ти април и Аскрен смята, че Пол ще получи грубо осъзнаване на грешката си.

"Едва ли ще го ударя и той ще припадне, но в рамките на 8 рунда той ще разбере, че е в истински бой и няма да му хареса. Ще разбере, че е разглезено богато детенце и нищо повече. Ще се опита да търси лесен изход.

Предполагам, че ще приключи с ТКО, може би в шестия или седмия рунд."

Двубоят между двамата ще бъде главна битка на събитието, организирано от Triler Fight Club. Все още няма обявена локация за него.

Какви са вашите прогнози за тази битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес