Зареждане

Пейдж ВанЗант искала да умре след загубата от Остович

Пейдж ВанЗант искала да умре след загубата от Остович
Публикувано на: Август 15, 2021 в 14:14 ч
Бившата звезда на UFC и настояща на BKFC Пейдж ВанЗант може би има проблеми с психиката. 27-годишната американка твърди, че искала да умре след загубата от Рейчъл Остович. Двете се биха с голи ръце в края на миналия месец.

Пейдж не впечатли с нищо във втората си битка с голи ръце и отново загуби с решение. Така тя има вече 2 загуби в BKFC тази година и ново поражение може да я изхвърли от организацията.

Миналата година ВанЗант загуби и в клетката от Аманда Рибас и си тръгна с поражение от UFC. Тя няма победа в последните си 3 битки в бойните спортове и това явно й се отразява зле.

Ето какво каза Пейдж за чувствата си след поражението от Остович:

Слязох от ринга след загубата от Рейчъл Остович и не отидох в съблекалнята. Излязох на паркинга и започнах да плача. Казах някои неща на моя съпруг, които са ужасни за психическото ми състояние. 

Казах му, че не искам да живея повече. Бях много разочарована и смятах, че този живот вече не е за мен. Беше ми тежко. Всички очакват от мен да губя и да се провaля. 

Не разбирам защо толкова ме мразят. Лудост е това, че толкова много хора могат да мразят един човек. Аз не говоря лошо за моите съпернички, защото не знаеш през какво преминават. 

Хора като мен се борят много. Психическото състояние не е шега и трябва да му обърна повече внимание. Загубите са гадно нещо и тежките моменти не са шега.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес