Зареждане

От лагера на Фюри: Първо Уайлдър, после Джошуа - Уайт ще почака!

От лагера на Фюри: Първо Уайлдър, после Джошуа - Уайт ще почака!
Публикувано на: Юни 9, 2020 в 07:25 ч
Миналата седмица Боб Аръм, който е мениджър на Тайсън Фюри, обясни какви са плановете им и че ще се наложи WBC да отложи задължителния двубой с Дилиън Уайт.

Уайт, който държи временната титла на WBC трябва задължително да се бие с Фюри до февруари. Той е претендент номер едно на WBC от 2018-та.

Уайт обаче никак не хареса това, което Аръм каза и избухна веднага:

"Аръм говори глупости. Това е най-голямата глупост в бокса - 1000 дни съм претендент номер едно без да получавам двубой за титлата, докато Фюри се бие с 31-вия в класацията Ото Валин пред само 3500 човека, а след това му дават моето място," гневен е Уайт.

Франк Уорън, другия мениджър на Фюри, обаче застава зад думите на Аръм.

Той смята, че Фюри ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър към края на годината, а след това ще унифицира титлите срещу Антъни Джошуа някъде през 2021-ва.

Ако битката с Джошуа наистина се случи в началото на следващата година, то Уайт ще трябва да чака до втората половина на годината.

"Дилиън Уайт говори много тази седмица за двубой с Фюри, но за съжаление ще трябва да почака. Спортът е в застой заради коронавируса, така че Фюри чака, Джошуа чака, Уайлдър чака и Пулев чака," каза Уорън.

"Фюри ще се срещне с Уайт някой ден, но първо ще бъде с Уайлдър, а след това с Джошуа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес