Зареждане

Официално: KSI срещу Дилън Денис през януари 2023 г.

Официално: KSI срещу Дилън Денис през януари 2023 г.
Публикувано на: Ноември 20, 2022 в 11:45 ч
KSI и Дилън Денис пренасят враждата си на ринга.

Двамата ще направят боксов мач на 14-ти януари 2023 година в Лондон. Ден след като двете звезди от социалните мрежи бяха заснети в разгорещена вражда, която включваше и боеца Антъни Тейлър, беше обявено,че KSI и Денис ще мерят сили в боксов мач.

Новината беше обявена от KSI, който застана лице в лице с Денис по време на събитие на бойната му организация. KSI, рапър и ютубър, се превърна в известно име в новата вълна от влиятелни боксьори от YouTube.

Той се е боксирал два пъти с Логан Пол, стигайки до равенство в двубой за аматьори и победил го с разделено съдийско решение в двубой за професионалисти. KSI направи шоу на събитие в Лондон миналия август, където нокаутира двама опоненти за една вечер .

Денис беше известен състезател по джиу-джицу, преди да се премести в ММА през 2018 година. Той отбеляза 2-0 в клетката на Bellator, но не се е състезавал от 2019 г. и вместо това видя името си в заглавията по други причини, включително арест за хулиганство през септември 2021 година.

От MMA Fighting потвърдиха с представители на Bellator, че Денис е получил разрешение да участва в този боксов мач. В двете битки на Денис в Bellator видяхме, че играта му в стойка е трагична. Дилън не знае как да се боксира и винаги търсеше събаряне.

Има голям шанс да бъде нокаутиран в тази битка, но пък той ще прибере големи пари, което е целта му.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес