Зареждане

Майк Тайсън: Първо е страхът, а след това смелостта

Майк Тайсън: Първо е страхът, а след това смелостта
Публикувано на: Октомври 15, 2020 в 13:00 ч
Легендарният Майк Тайсън се намира във феноменална форма преди своето завръщане. 54-годишния боксьор се качва на ринга за първи път от 15 години. Той ще мери сили с друг ветеран в лицето на Рой Джоунс. Срещата им е насрочена за края на ноември в САЩ. Тайсън и Джоунс ще направят показно, което ще бъде 8 рунда и няма да има съдии. Това означава, че победата ще може да бъде постигната само чрез нокаут.

Вече няколко пъти Майк сподели, че може да се бие по един начин и ще търси нокаута. Железния Майк няма да вземе нито 1 стотинка от битката за себе си и ще раздаде всичко за благотворителни цели. Той е с рекорд 50–6 (2) на ринга и в серия от 2 поредни загуби. Тайсън нокаутира 44 от съперниците си и в последното видео, което пусна в социалните мрежи реши да поговори за смелостта и страха:

Тайсън: Какво ти е нужно, за да си смел ? Трябва да се страхуваш. Точно заради това хората казват, че си смел, защото знаят, че те е страх. Изправяш се срещу нещо, срещу което не би трябвало, но контролираш своя страх и се изправяш срещу това.


Легендата явно тренира много здраво, защото преди няколко дни в интервю заспа:

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес