Зареждане

Manny Pacquiao: Готов съм за Floyd Mayweather, но той е в пенсия

Manny Pacquiao: Готов съм за Floyd Mayweather, но той е в пенсия
Публикувано на: Юли 22, 2019 в 07:30 ч
Manny Pacquiao за пореден път е световен шампион, след като победи Keith Thurman с раздвоено решение и спечели титлата в полусредна категория на WBA. Битката между двамата беше равностойна, но 40-годишния "Pac Man" още в първия рунд прати в нокдаун своя опонент и го надигра благодарение на своя опит и класа. Тази победа беше трета поредна за Pacquiao и той е готов да направи още една битка с непобедената легенда Floyd Mayweather, но той е в пенсия и Manny няма да го предизвиква, но е готов за "Money", ако той реши да се върне:


Моят план този път е битка за битка. Нямам идея какво ще се случи в бъдеще. Floyd е в пенсия и се наслаждава на почивката си. Той вече не е активен на ринга. Ако той е готов да се завърне и иска да се бием, то той ще го обяви и ние ще се съгласим за втора битка с него.

Двамата се биха през 2015 година и тогава Floyd го победи с единодушно решение. Последната битка на Floyd беше през август 2017 година, когато той победи с нокаут Conor McGregor и това увеличи неговата серия на 50 поредни победи без нито 1 загуба. Битката между Floyd и Pacquiao продаде цели 4,600,000 платени гледания.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес