Зареждане

Логан Пол: Нокаутирам Мейуедър и ставам най-велик

Логан Пол: Нокаутирам Мейуедър и ставам най-велик
Публикувано на: Юни 1, 2021 в 19:00 ч
Голямата звезда на YouTube Логан Пол сериозно си вярва преди битката с Флойд Мейуедър. Двамата ще направят показно този уикенд в Маями. Пол няма победа в бокса, но това не го притеснява.

26-годишният американец вярва, че неговите години, ръст и размери ще са ключови за победата над легендарния шампион, който не познава загубата. Срещата им е насрочена за 8 рунда, но едва ли ще видим толкова.

Вероятно Мейуедър ще се опита да приключи срещата възможно най-бързо и да прибере лесните пари. Не така смята Логан, който е уверен, че ще бие с нокаут, а след това ще се оттегли като най-великият боксьор на планетата:

Ще го нокаутирам и ще стана най-велик на планетата. След това ще се оттегля и няма да му дам реванш. Флойд не знае с кого се качва на ринга. Мейуедър наистина мисли, че съм просто ютубър. Смята, че аз съм фалшив боец. Разбирам го. Всичко, което съм показал до сега говори същото. 

Сега обаче сме сериозни в бокса. Флойд ме подценява, но ще го нараня. Това е едно от най-специалните и исторически събития. Един от най-великите в историята се бие с мен. И двамата знаем, че ще бъде спектакъл. 

Поздравявам Джейк, който помогна да продаваме битката с това, че взе шапката на Флойд. Ще бъде шоу, без значение дали искате да ме видите как успявам, или как ме нокаутират. Ще е спектакъл. 

Ще успее ли Пол да постигне немислимото ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес