Зареждане

Lennox Lewis направи сериозна забележка на Deontay Wilder

Lennox Lewis направи сериозна забележка на Deontay Wilder
Публикувано на: Януари 28, 2018 в 09:47 ч

Бившият шампион в тежката категория по бокс, Lennox Lewis посрещна с неодобрение последните изказвания на Deontay Wilder.

Wilder, който е настоящ шампион в тежката категория, заяви че би унищожил Mike Tyson в неговия пик през 1986-та - време в което железния Mike изглеждаше непобедим и спечели първата си титла.

Wilder сподели миналата седмица:
 
"Аз срещу Tyson през 86-та - ще го спукам от бой. Вижте, хората постоянно сравняват старата школа и новата школа. Но няма школа, в която да не съм номер едно!"

Lewis има победа над Tyson при сблъсъка им през 2002-ра и направи забележка на младия боксьор.
 
"Чух че Deontay Wilder казва, че ще унищожи младия Mike Tyson. Лесно е да говориш, докато не се качиш на ринга. Харесвам Wilder, но той никога не е излзиал срещу някой толкова агресивен, който иска да чупи ребра с всеки удар. Просто не го виждам.

Харесва ми неговата увереност... той има нужда от това, за да остане на върха в категорията... гладен е и е в най-добрата форма от всички в дивизията... но има нива там... а той тепърва усъвършенства арсенала си.

Моят съвет към всички млади топ бойци в тежката категория е да да се фокусират да бъдат най-добри в своята ера! Всичко друго е проява на неуважение и е далеч от реалността. Недоказуемо е. Разбира се, хората се питат, но няма как да се спекулира, както няма как да се сравнявам с моя идол Ali или който и да е друг от миналото.

Историята ще покаже твоето място сред легендите... така че излез, премини през категорията, защитити титлата си, бъди доминиращ и делата ти ще говорят сами за себе си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес