Зареждане

Кубрат Пулев срещу Мануел Чар на 30-ти март в София

Кубрат Пулев срещу Мануел Чар на 30-ти март в София
Публикувано на: Февруари 22, 2024 в 17:10 ч

Източник: Gong.bg

Кубрат Пулев ще се изправи срещу Махмуд Чар за световна титла по бокс в София на 30-ти март. Той обяви, че е готов да направи всичко от негова страна, за да създаде история и да превърне България в световен шампион по бокс.

Пулев е подготвен да положи всичките си усилия, талант и техники на ринга, за да върне славата на българския бокс.

Двамата проведоха пресконференция на която залетяха закани.

Германецът започна с нападка към Кобрата, че е аматьор и, че се огъва, когато стане напечено. Настоящият носител на титлата на Световната боксова асоциация да пример мачовете на Кубрат срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

„Кубрат покажи най-доброто от себе си и покажи, че можеш да счупиш диаманта. Никога не съм се плашил. Когато стане трудно, ти се отказваш, а аз не. Това е разликата. Отказваш се, когато имаше проблеми. Никога не си направил нищо в професионалния бокс, само в аматьорския. Ти си аматьор“, каза Махмуд Чар.

Кобрата обаче не му остана длъжен и му отговори по следния начин:

„Има се за диамант явно. Тука става въпрос за бокс, за подготовка, за възможностите на всеки един от нас. Много ще му е трудно. Смятам, че го превъзхождам. Да не звуча арогантно. Може да се има за диамант, няма лошо. Може да му викаме Диаманта. Всеки си мисли, че е диамант, но излиза, че след проверката, че някои са киви или нещо друго. Самият той ще види. Моите загуби са с нокаут. Да се предаде човек, е да каже стига толкова. Някакви дребни провокации или нещо, с което да задоволи психиката си и да си помисли, че има шанс“.

Последва нова серия от закани, а германецът се закани, че ще спечели мача и ще си докара нови 15 000 фена от България. Според него това ще се случи, тъй като „Пулев е чудесен боксьор за европейското ниво, но той няма качествата да бъде световен шампион“. Спорът беше спрян, като и двамата се съгласиха, че на 30 март, на ринга в „Арена София“ всичко ще се реши.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес