Зареждане

Кубрат Пулев: Ще направя всичко за победата

Кубрат Пулев: Ще направя всичко за победата
Публикувано на: Декември 1, 2016 в 08:31 ч
Източник: novsport.com
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев заяви, че е готов да направи всичко, за да спечели мача си със Самюел Питър за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация и да зарадва феновете на бокса в България, съобшава novsport.com.
 
В събота Пулев излиза срещу нигерийския си съперник в първия си мач като професионалист в България, а този следобед двамата проведоха своебразни открити тренировки.
 
"Искам да дам максимума. Искам хората пред екраните и в залата да бъдат доволни. Ще направя всичко за победата", каза Пулев.
 
Българинът призна, че има напрежение у него преди мача, но е уверен в успеха си.
 
"За мен е важно аз как съм подготвен и как аз ще си проведа боя. Важно е моята стратегия да ми донесе успех. Чувствам се силен физически, защото във вените ми тече българска кръв. Много пъти, когато ми взимат допинг проба, им казвам, че не е необходимо. Аз имам енергия и сила в събота да победя", заяви Пулев.
 
Преди него на ринга пред журналистите се качи и Питър, който заяви, че ще покаже в събота вечер това, на което е способен, и сега няма да изпраща специално послание към Пулев.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес