Зареждане

Кубрат Пулев се ядоса на политиците

Кубрат Пулев се ядоса на политиците
Публикувано на: Март 23, 2020 в 08:23 ч
Кубрат Пулев се ядоса на политиците, които според него не приемат насериозно опасния коронавирус, който вече взе няколко жертви в България. Кобрата призова за единство и обединение на талантливите и умни професионалисти, които заедно да работят в създаването на план за действие. Наистина това е един много труден момент за нацията ни и трябва да се обединим и да си подадем ръка в това изпитание.

Пулев благодари на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска, само и само да помагат на хората и да спасят техните животи. В момента той се готви за битката с Антъни Джошуа, която е планирана за юни, но най-вероятно ще бъде отложена. Ето какво сподели Кубрат в социалните мрежи за вируса и отношението на политиците към него:


Здравейте, приятели! Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и мили изречения!
В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем! Виждат го, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине....! Но не осъзнават, че корона вируса е малкото зло, което ВЕЧЕ Е обърнало истински пагубни други проблеми!
Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията. 

Нямат представа, какво предстои, а ние - седем милиона българи, милите, разчитаме на тях! Е, тежко ни! Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои! Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие, ГЕНЕРАЛНО! Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват. 

Забравете егото, комплексите и скапаните си партии! Защото, да чакаме да отмине вируса и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо...!Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи! Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска!

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес