Зареждане

Кубрат Пулев плати с кръв, но успя да нокаутира Bogdan Dinu

Кубрат Пулев плати с кръв, но успя да нокаутира Bogdan Dinu
Публикувано на: Март 24, 2019 в 07:49 ч
Кубрат Пулев успя да постигне 27-мата си победа в бокса, отказвайки Bogdan Dinu в седмия рунд в драматична битка, която се проведе в Коста Меса, Калифорния. Това беше 14-ти нокаут в професионалната кариера на Кубрат и той дойде след три последователни нокдауна, в които прати Dinu. В четвъртия рунд Dinu успя да отвори сериозна аркада на Кобрата над лявото око и кръвта започна да тече, като имаше голяма опасност рефера да прекрати битката и Кубрат да загуби с ТКО. Кътменът на Пулев свърши чудесна работа и успя да се справи с аркадата. В петия и шестия рунд аркадата отново се отвори, но Кобрата показа голямо сърце и желание за победа.


Той тръгна напред и търсеше нокаута, за да приключи битката, защото определено тази аркада му тежеше. Атаките на Кубрат ставаха все по-чести и той наказваше своя опонент с леви и десни удари. В седмия рунд дойде първия нокдаун. Кубрат успя да свали Dinu, но неговия удар беше в тила на съперника и рефера му отне точка. Кобрата се извини и срещата продлъжи. Пулев отново успя да свали в нокдаун Bogdan, но той стана и продължи, само за да падне в нов нокдаун. След този нокдаун всичко вече е в историята и Кобрата продължи с победите, но със сигурност ще помни дълго точно тази победа.


С тази победа Кобрата навлезе в серия от 7 поредни и вече е с рекорд 27-1 в бокса. Единствената му загуба дойде от Владимир Кличко преди 5 години. Кубрат мечтае за световна титла и тази победа е крачка напред към нея. 











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес