Зареждане

Ковингтън: Бен Аскрен легна на Джейк Пол заради парите

Ковингтън: Бен Аскрен легна на Джейк Пол заради парите
Публикувано на: Май 4, 2021 в 00:00 ч
Колби Ковингтън вярва, че Бен Аскрен е легнал на Джейк Пол заради парите, които са му били предложени. Бившият временен шампион на UFC в полусредна категория се изказа доста критично по адрес на Аскрен и Пол, които се биха миналия месец.

Тяхната боксова среща беше чакана с голям интерес, но завърши още в първия рунд. Пол успя да прати Бен в тежък нокдаун, но Аскрен се изправи. За съжаление обаче рефера прецени, че трябва да спре битката, което породи доста въпросителни.

"Funky" побърза да сподели, че не е легнал заради парите, но не такова е мнението на Ковингтън. Може би Колби е прав, защото Бен пое брутални бомби от Роби Лоулър, но въпреки това продължи да се бие и го победи. Ето какво е мнението на Колби за цирка между Пол и Аскрен:

Това момче е аматьор. Snake Paul буквално е неудачник. Той е звезда от Дисни и YouTube. Пол е никой от улицата. Той не е истински боец и аз ще го смачкам. Пол иска да рекламира себе си, за да изглежда като истински боец. Той не е истински боец и е просто един никой от улицата. 

Последната му битка с Бен Аскрен беше уредена. Аскрен му легна заради парите. Това, което направиха от Triller беше цирк. Това е шоу на клоуни. Никой няма време да слуша Джъстин Бийбър между почивките. Това беше посмешище. Пол си търси стари бойци в пенсия, които вече са очукани. 

Той не иска боец, който е на върха и в своята върхова форма. Пол иска борци, които не могат да се боксират и са 40 или 50-годишни девственици. Джейк няма да предизвка боец, който всъщност може да се бие. 

Легна ли Аскрен на Джейк Пол ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес