Зареждане

Kell Brook иска победителя от Pacquiao - Vargas

Kell Brook иска победителя от Pacquiao - Vargas
Публикувано на: Ноември 2, 2016 в 09:55 ч
 
Световният шампион в полусредна категория на IBF Kell Brook довери, че има голямо желание да се изправи срещу победителя от срещата между Manny Pacquiao и Jessie Vargas, която ще се проведе през уикенда.


Brook все още се възстановява след загубата от шампиона в средна категория Gennady Golovkin, но той не крие желанието си за нов голям мач в бъдеще. А определено евентуален двубой срещу звезда от Manny Pacquiao би представлявал ново голямо постижение в кариерата на британеца.

“Разбира се, че бих искал да се бия с победителя от този мач. Всички фенове казваха, че аз избягвам да се бия с най-добрите в света, но аз вече го направих и то срещу най-добрия от всички - Gennady Golovkin. Готов съм да го направя отново.”

“Искам най-големите възможни мачове. Когато вече си станал световен шампион, имаш нужда от специални мачове, за да останеш мотивиран. Мисля, че Vargas постига добри успехи, но той няма да се справи със съперник с опита на Pacquiao”.

“Не мисля, че Pacquiao ще запише нокаут срещу него. Той ще спечели по точки. Vargas е добър боксьор, но не е сред най-добрите. На такова ниво разликите не са големи, но не ми се струва, че той принадлежи на “супер” лигата, където са имена като Keith Thurman, Danny Garcia и аз самият. Докато той не ни докаже обратното.”

“Няма да имам проблеми да се бия в полусредна категория. А колкото до контузията ми, възстановявам се успешно. Очаквам скоро да се върна в залата и да видя по каква посока ще поема. Очаквам да се завърна на ринга през пролетта”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес