Зареждане

Jarrell Miller: Joshua може да взима стероиди, но няма сърце

Jarrell Miller: Joshua може да взима стероиди, но няма сърце
Публикувано на: Април 5, 2019 в 00:00 ч
Jarrell “Big Baby” Miller (23-0-1, 20 KOs) не се интересува от това какви забранени вещества взема шампиона в тежка категория Anthony Joshua (22-0, 21 KOs), защото той няма сърце, а за това няма допинг. Двамата ще се бият на 1-ви юни в САЩ и "Big Baby" вярва, че е аутсайдер, защото AJ е по-известен от него. Miller е готов да изкара всички рундове с шампиона. Miller е готов и няма търпение за срещата:



Той поема доста удари в началото на битките си. Няма значение какви забранени вещества взима. Той може да приема каквито вещества поиска. Нищо няма да му помогне. Има едно нещо, което се казва сърце и за него няма витамини. Joshua няма сърце. Няма значение колко тренираш и колко километра тичаш. Трябва да си се родил с кардио. Аз съм аутсайдер, защото той е по-известен от мен. Да, той успя да победи Klitschko и Povetkin, но вижте на колко години бяха те. Единствения по-сериозен опонент беше Joseph Parker. 

Аз не мога да нокаутирам с един удар, но вкарвам добри удари, а след тях следва нокаут. Няма как да вкарваш сила във всички удари. Joshua дава задна във всяка негова битка. Вижте битките му с Charles Martin, Carlos Takam и Povetkin. Нима мислите, че такъв едър боец като мен няма да му създаде проблеми ?









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес