Зареждане

'Иранския Хълк': Мартин Форд се страхува от мен! Не съм приключил с него

'Иранския Хълк': Мартин Форд се страхува от мен! Не съм приключил с него
Публикувано на: Септември 30, 2023 в 02:00 ч
Саджад Гариби, известен със своя прякор 'Иранския Хълк' не е приключил с Мартин Форд.

Вижте още - Мартин Форд размята Саджад Гариби като парцалена кукла

Звездата от социалните мрежи трябваше да направи боксов мач с Форд миналата година. Двамата застанаха лице в лице и дори дадоха пресконференция. За съжаление битката им пропадна, защото Мартин прецени, че не иска да се бие с Гариби.

Причината се криеше в това, че Гариби се разплака в иранскa телевизия и каза, че мисли за самоубийство. Форд осъзна, че може да нарани сериозно Гариби, а това може да го накара да си посегне. Така срещата пропадна, но Гариби беше категоричен, че ще продължи към дебют в бокса.

Той се изправи срещу Алмат Бахитович Джуманов, известен като 'Казахстанския титан'. Алмат победи Гариби с нокаут за по-малко от 2 минути. Сега Саджад се готви за дебют в бокса, който ще се случи през ноември в Чехия. Гариби ще се бие за промоцията RED FACE.

В момента той е в лагер за битката и даже си избра съперник. Наскоро Саджад даде интервю за чешка медия и не забрави за "страхливия" Форд.

"Подписах с RED FACE и искам най-голямото име. Казаха ми, че това е Карлос Бенда. Искам да се бия с него. Той се страхува от мен. Уменията му са нула. 

В Иран такива като него ги хапваме за вечеря. Ще го разбия, ако приеме битката. Ще го разплача и ще го засрамя пред цялата зала. Сега съм в най-добрата си форма. 

Тренирам всеки ден и съм готов за мача, за да покажа какво мога. Мисля, че нямате подходящи съперници за мен в Чехия. Сега ще убия Бенда, а след това ще избера най-силните. 

Главата с Мартин Форд определено не е затворена. Напротив, решихме с промоутърите да го доведем в Прага, защото имам неуредени сметки с него. Няма да забравя поведението му, когато страхливо избяга.", каза Гариби.

Припомнете си заставането им лице в лице:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес