Зареждане

Хелениус и Анди Руис варианти за Тайсън Фюри

Хелениус и Анди Руис варианти за Тайсън Фюри
Публикувано на: Декември 29, 2021 в 02:00 ч
На Дилиън Уайт са предложили 5,5 милиона долара за битка с Тайсън Фюри, но той иска 10 милиона долара и това няма как да се случи, казва промоутърът Боб Аръм. Дори и с тази цифра, Аръм вярва, че Уайт и неговият екип ще искат повече от 10 милиона долара. Така че, ако Боб се съгласи с 10 милиона долара, то от щаба на Уайт ще настояват да поискат още повече.

Освен ако задължителният WBC Уайт и неговият екип не променят решението си бързо, Фюри ще продължи напред и ще защити титлата си в тежка категория срещу Анди Руис-младши или Роберт Хелениус през март. В интервю за iFL TV Аръм сподели още по темата:

Ако е Хелениус, ще проведем битката в Обединеното кралство, а ако е Руис, ще направим битката в Лас Вегас. Фюри се харесва толкова много на американската фенбаза. Аз бях в Колорадо и всички говореха за Тайсън Фюри и какъв герой е той. 

Мисля, че Тайсън предпочита да проведе следващия си двубой в Манчестър, но наистина мисля, че ще трябва да разгледаме цялата ситуация. От щаба на Уайт трябва да спрат да се занимават с арбитраж и да търсят най-големиите пари. 

Тайсън е голямата атракция. Всъщност никой не е чувал за Дилиън Уайт в САЩ и ние му предложихме сделка от 25% с гаранция. С WBC ще говорим за 20 или 25% за претендента Уайт и 80 или 75% за шампиона Фюри. Но нека Уайт дойде на масата с нормален тип преговори. 

Ако Уайт смята, че може да победи Фюри, никой не го пита за реванш. Ако той победи, тогава е свободен, а след това е световен шампион и може да направи обединителен мач с победителя от Усик и Джошуа. 

Страхувам се, че от щаба на Уайт гледат на това като на последното си "ура" и искат да грабнат колкото се може повече пари. Е, това прави трудни преговорите.

Кой трябва да е следващ за Фюри ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес