Зареждане

George Foreman предложи да помага на Anthony Joshua

George Foreman предложи да помага на Anthony Joshua
Публикувано на: Юни 5, 2019 в 06:53 ч
Легендарният George Foreman предложи помощ на бившият шампион в тежка категория Anthony Joshua. Миналия уикенд в САЩ съвсем неочаквано Andy Ruiz отказа Joshua в 7-мия рунд и му нанесе първа загуба в професионалната му кариера. Много хора дават съвети на Joshua и Foreman, който е двукратен световен шампион и най-възрастният човек, печелил титлата протяга ръка към AJ, защото той имал нужда от някой като "Big George":


Ruiz успя да шокира света. Това беше като "Грохот в джунглата". Никой не го очакваше. Мисля, че сега те трябва да се върнат в залата. Според мен Joshua може да стане още по-добър след тази загуба. Точно сега той има нужда от добър мениджър. Аз съм готов да го направя. Да, определено съм готов да му помогна. Той има нужда от някой като мен. Казаха ми, че той тренира с тежести закачени за неговия врат, а аз им казах, че така ще го нокаутират бързо. Не трябва да слагаш тежести на своя врат. 

Той има много неща, които трябва да изчисти. Мисля, че ще бъде по-добър шампион, ако реши да остане в бизнеса. Той има доста пари и нищо не се знае. Тази загуба ще го направи по-добър. Мисля, че той трябва да се върне в залата и да осмисли нещата. Когато загубиш с нокаут е като счупване на крак и ще ти трябва година, за да се оправиш. Трябва да започнеш от самото начало. Joshua отново ще бъде шампион. Той вече няма страх от загубата, защото вече загуби. За мен той все още е в тройката с най-добрите и ще се завърне по-силен.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес