Зареждане

Фюри: Другите треперят само при мисълта да се бият в София, не и аз

Фюри: Другите треперят само при мисълта да се бият в София, не и аз
Публикувано на: Август 29, 2018 в 07:37 ч
Източник: novsport.com
Автор: Пламен Димитров
Наясно съм, че Кубрат Пялев е тежък съперник и трябва да съм твърде добър, за да го бия. И вярвам, че мога да го направя в задния му двор, където други се разтрепериха само при мисълта да играят там, обяви британецът Хюи Фюри преди боя на  27 октомври.

Двамата ще се изправят един срещу друг в зала "Арена Армеец" в София, а британецът беше едва третият вариант за този сблъсък, съобщава novsport.com.
 
Преди него Дилиън Уайт и Джарел Милър отказаха да дойдат и да се бият с Кобрата пред родна публика. А победителят от този мач става задължителен претендент за световната титла във версия IBF.
 
"Много време беше нужно, за да договорим този мач и затова съм благодарен на всички замесени. Искам да се бия за световни титли, а за да се случи това, трябва да бия най-добрите момчета в дивизията. И Кубрат Пулев е един от тях", каза още Фюри пред Sky Sports. 
 
Победителят от мача в София ще се изправи срещу Антъни Джошуа или Александър Поветкин, които ще се бият на "Уембли" на 22 септември. Все още обаче не е ясно кога ще е мачът между победителите от тези две битки. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес