Зареждане

Флойд Мейуедър: Пакиао обявява реванш, а не съм му давал разрешение!

Флойд Мейуедър: Пакиао обявява реванш, а не съм му давал разрешение!
Публикувано на: Февруари 22, 2024 в 02:00 ч
На RIZIN 45, голямо бойно спортно събитие в края на миналата година, Мани Пакиао, бивш шампион по бокс в осем дивизии, направи изненадващо съобщение.

Той потвърди плановете си да се бие отново през 2024 г. и дори обяви реванш с Флойд Мейуедър. Това съобщение дойде като изненада, особено след като имаше разговори за възможно повторение на тяхната „Битка на века“ още от първата им битка през 2015 година. По онова време Мейуедър спечели с единодушно съдийско решение в Лас Вегас.

Флойд Мейуедър отговори на съобщението на Пакиао в скорошно интервю за The Pivot Podcast. Той разкритикува Пакиао за преждевременното обявяване на реванша и подчерта, че все още са необходими много преговори, преди подобна битка да стане факт. Мейуедър посочи, че има време и място за всичко и не изглежда да потвърди, че реваншът ще се проведе официално.

Мейуедър изрази разочарование от това, че Пакиао използва името му без разрешение. Той припомни, че Пакиао се е оплаквал от използването на името му от Мейуедър в миналото. Флойд подчерта, че въпреки твърденията на Пакиао, той, Мейуедър, все още е неоспоримият шампион и Пакиао не е успял да го детронира.

Ако не се случи реванш с Мейуедър, то Пакиао има други възможности, според неговия мениджър. Той изрази интерес да се бие срещу Райън Гарсия, Джервонта Дейвис и бившия шампион на UFC Конър Макгрегър. Тези изявления показват, че въпреки полемиката около реванша с Мейуедър, Пакиао все още иска да остане активно ангажиран в света на бокса.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес