Зареждане

Еди Хърн: Фюри, Джошуа и Уайлдър не са за Залата на славата

Еди Хърн: Фюри, Джошуа и Уайлдър не са за Залата на славата
Публикувано на: Октомври 2, 2022 в 00:00 ч
Еди Хърн реагира на думите на бившия шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър, че той заслужава да бъде в Залата на славата в бокса.

Промоутърът на британския боксьор Антъни Джошуа смята, че Уайлдър, Тайсън Фюри и Джошуа не заслужават да бъдат в Залата на славата на този етап. Еди смята, че в момента само Александър Усик е направил достатъчно, за да може да влезе в Залата на славата в бокса сред големите легенди.

"Боже мой. Уайлдър победи Луис Ортис, който е на около 52 години. Това е единствената победа над елитен боец от тежка категория в неговата биография. Е, кого още победи ? Доминик Бризийл ? 

Той беше добър преди пет години и не го казвам, защото Джошуа го победи. Но по времето, когато срещна Уайлдър, той вече беше слаб.

Стивърн ? Беше абсолютен позор. Кой друг ? Ерик Молина? Да, това определено е победа, достойна за Залата на славата. Артур Шпилка? Този, който Чисора нокаутира в два рунда ? Страшно е, че Уайлдър говори такива неща.

Казвам, че Антъни Джошуа с победи над Владимир Кличко, Паркър, Поветкин и Руис в реванша все още не е в Залата на славата. Колкото и добър да е Тайсън Фюри, не съм сигурен, че ще бъде в Залата на славата в момента.

Мисля, че Усик направи достатъчно, защото беше безспорен шампион в полутежка категория и стана обединен шампион в тежка категория. Но Уайлдър и Залата на славата ? Изненадан съм“, цитираха Хърн от BoxingScene.

Прав ли е Хърн ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес