Зареждане

Еди Алварез победил благодарение на наставленията на Конър в BKFC 41

Еди Алварез победил благодарение на наставленията на Конър в BKFC 41
Публикувано на: Май 3, 2023 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Еди Алварез получи помощ от стар приятел в събота.

В събота вечер "The Underground King" направи своя дебют в BKFC срещу Чад Мендес. Двубоят беше първият му след загубата през април 2021 г. в ONE Championship и Алварез даде всичко от себе си. В подглавното събитие двете бивши звезди на UFC откраднаха шоуто.

Общо взето, имаше множество нокдауни в подглавната битка на на BKFC 41. В крайна сметка обаче победата със съдийско решение беше за Алварез и той я спечели отчасти благодарение на стар противник. Този противник беше бившият шампион на UFC в категория перо и лека, Конър Макгрегър, който присъстваше на събитието.

Еди Алварез обсъди победата си над Чад Мендес в интервю с Ариел Хелуани. Там той разкри, че по време на двубоя "The Notorious" всъщност му е давал инструкции. В един момент по време на двубоя той призовал Алварез да нанесе ъперкът и той го направил.


Бившият шампион на UFC в лека категория призна, че ирландецът е давал инструкции и на двамата. Въпреки това той беше благодарен на стария си противник. Както Алварез, така и Мендес имат история с Макгрегър, като са претърпели загуби със спиране съответно на UFC 205 и UFC 189.

"Ами, Конър го извика, той извика за ъперкът", заяви Еди Алварез в предаването The MMA Hour. "Донякъде долових, че Чад прави едно малко приклякане, сякаш правеше малко приклякене надолу, преди да влезе под ударите ми. Конор го видя, веднага щом изкрещя "Ъперкът, давай, виждам го". Ненасох ъперкът и го нацелих и си казах "Добър удар."

Той продължи:

"Той го усети, аз го усетих и това беше всичко... Не знам дали е викал за мен, защото някой каза, че е викал и за Чад. Мисля, че просто искаше да види добра битка и усети няколко неща, които ни бяха слаби страни, и наставляваше момчетата." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес