Зареждане

Eddie Hearn: Andy Ruiz е вързан с договор и е задължен да се бие

Eddie Hearn: Andy Ruiz е вързан с договор и е задължен да се бие
Публикувано на: Август 16, 2019 в 00:00 ч
Eddie Hearn не се притеснява от твърденията на Andy Ruiz и от неговите искания. Преди няколко дни втората битка между Anthony Joshua и Ruiz беше обявена официално за Саудитска Арабия през декември, а новия шампион започна да се дърпа. Andy не е доволен от парите, които ще получи и от мястото, на което ще се проведе битката.

Ruiz ще получи 9 милиона долара от битката, която се очаква да донесе към 100 милиона долара приходи, като повечето ще бъдат за Joshua. Сега ситуацията е различна, защото поясите са в Ruiz и той вярва, че трябва да получи повече пари. Eddie Hearn от своя страна реши да се намеси и да разясни нещата на Ruiz, който бил вързан с договор и нямал право на избор:


Ruiz трябва да избира, защото пред него има само два варианта. Един от вариантите е да брани титлите срещу Joshua, а другия е да водим битка в съда, която ще го извади от бокса с години. Няма съмнение, че той ще се бие с AJ. Ruiz е вързан с договор за втората битка. В момента няма разговори между двата щаба за отмяна на битката. Ruiz подписа договор с нас, с който получи шанса на своя живот. 

Вярвам, че той ще почете този договор. Мисля, че той иска собствен самолет за нещата, които си купи след първата битка. Няма нужда да иска повече пари, защото си има договор. Той получи подаръка на живота си и беше избран от лист с потенциални опоненти за Joshua. Ние не сме длъжни да му даваме повече пари. Преди първата битка бяха повече от радостни от този договор. 

Сега той спечели и хората около него му казват, че трябва да иска това и онова. Те не искаха битката да бъде във Великобритания и се съгласиха за Саудитска Арабия. Ние сме първите, които ще направим голяма битка там и след нас всички ще искат да отидат там. Това ще промени историята на бокса завинаги. Ще бъда епична битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес