Зареждане

Ебани Бриджис: Ще работя с Макгрегър до края на кариерата ми

Ебани Бриджис: Ще работя с Макгрегър до края на кариерата ми
Публикувано на: Декември 7, 2023 в 12:00 ч
Ебани Бриджис се връща на ринга този уикенд, за да защити световната си титла на IBF в категория петел.

Първоначално тя имаше планирана битка срещу Аврил Мати, която за съжаление се оттегли. Сега Бриджис ще се изправи срещу бившия световен шампион в категория петел за юноши Мийо Йошида. Бриджис е известна с ефектното си облекло за кантара преди битките й. Световната шампионка твърди, че е подготвила нещо специално за феновете си този уикенд.

Ебани разкри, че ще работи с Конър Макгрегър до края на своята кариера. Изразявайки разочарованието си от сменения съперник, Бриджис сподели мнението си с Daily Mail Australia.

„Аврил се оттегли преди няколко седмици и това е четвъртият опонент, през който сме преминали. Имали сме опоненти, които казват „да“, след което са получавали договора и са изчезвали. Не се променя много. Все пак ще отида там и ще се бия. Винаги имам специално планирано облекло за претегляне. 

Определено мога да я нокаутирам. Имам силата. Но съм готова да измина цялата дистанция. Тя е бивша световна шампионка и е японка, а те са наистина, наистина здрави. Мисля, че Конър Макгрегър може да направи всичко, което си намисли, така че няма да ме изненада, ако стане президент. 

Сега съм лице за Forged Stout. Мога да науча много и от него, когато завърша с бокса. Това, което той прави в бизнеса, мисля, че е наистина вдъхновяващо. Ще работим заедно до края на кариерата ми. Разбираме се много добре.“, призна Бриджис.

По-рано тази година Макгрегър и Бриджис изгледаха заедно битката на Антъни Джошуа и Робърт Хелениус. Двамата заформиха партньорство и явно то скоро няма да приключи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес