Зареждане

Джошуа се пошегува: Искаше ми се и аз да бях 'тренирал' като Руиз

Джошуа се пошегува: Искаше ми се и аз да бях 'тренирал' като Руиз
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 19:17 ч
Шампионът на IBF, IBO, WBA, WBO в тежка категория, Антъни Джошуа си върна титлите след победа със съдийско решение над Анди Руиз.

В 12 рунда Джошуа надигра човекът, който го нокаутира преди 6 месеца.

Джошуа направи доста промени в играта си, включително и във физиката си. Руиз от своя страна пък не направи никакви промени и дори след загубата си призна, че 3 месеца е купонясвал, което му се е отразило на подготовката и формата.

Вижте също: Руиз си призна: Прекаленото много купонясване ми провали успеха
 
"Щеше ми се и на мен да бях 'тренирал' като Руиз," пошегува се Джошуа. "Иска ми се, но това не е пътя на шампиона. Анди може да говори всичко това, но той знаеше че има двубой през декември и е знаел, че трябва да се готви.

Надявам се той да направи нужните промени и да си вземе уроците от живота. Той си знае грешките, трябва да ги оправи и да се завърне.

Аз просто не слушам всички тези така наречени 'боксови експерти', които твърдяха, че няма да си върна титлите. Опасно е да се отива директно на реванш - не са много боксьорите в тежката категория, които са успели да си върнат титлите - но аз повярвах в своя отбор, държах на един и същ отбор и на това, което те ми казваха. Усетих, че лоялността се оказа силна и доказахме колко сме добри всъщност."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес