Зареждане

Джон Фюри: Видях признаци на упадък в Тайсън

Джон Фюри: Видях признаци на упадък в Тайсън
Публикувано на: Декември 1, 2023 в 16:00 ч
Една от най-очакваните битки в професионалния бокс в момента е тази между Александър Усик и Тайсън Фюри.

Първоначално беше планирано битката да се проведе в края на 2023 г., но бяха направени промени заради битката между Тайсън и Франсис Нгану. Веднага след срещата стана ясно, че Фюри ще има нужда от време, за да се възстанови напълно и да се върне на ринга. И сега отново се появяват опасенията, че тази битка може да не се състои. Вина за това има състоянието на Тайсън.

Проблемите на Фюри бяха трудни за пренебрегване в последните му битки. Първо, ненужното закриване на трилогията с Дерек Чисора, където, както изглежда, победата не донесе удоволствие дори на самия Фюри. И тогава имаше същата битка с Нгану, която посочи огромен брой проблеми. Като че ли основният недостатък в момента е липсата на мотивация.

Самият Фюри спомена в интервютата си, че основният фактор, който го принуждава да излезе на ринга, е желанието да спечели допълнителни пари. Разбира се, тази ситуация едва ли ще удовлетвори екипа на Тайсън и неговия антураж. И бащата на Тайсън, Джон Фюри, реши да се заеме сериозно с проблемите. 

Джон буквално скастри сина си и го разкритикува остро: 

„Стилът, който синът ми има сега, не е много добър. С такъв стил той не би победил Владимир Кличко. Александър Усик е хитър боксьор, трябва да си на върха, за да го победиш. Сегашният стил на Тайсън няма да помогне за това.

В последните три битки на Тайсън видях признаци на упадък. Не по отношение на способностите, а намаляване на силата, мощността и физическото състояние. Трябва да решим този проблем. Той не приличаше на себе си в Саудитска Арабия.", призна Джон Фюри.

Кой ще победи в битката между Фюри и Усик ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес