Зареждане

Джон Фюри: Томи беше контузен от пълен идиот

Джон Фюри: Томи беше контузен от пълен идиот
Публикувано на: Декември 11, 2021 в 02:00 ч
Джон Фюри, баща на Томи Фюри не е доволен от пропадналата битка с Джейк Пол. Само след седмица трябваше да гледаме Томи срещу Пол в Маями. За съжаление Фюри се оттегли от срещата, защото има инфекция и счупени ребра.

Джон споделя, че някакъв идиот на 16-17 години ударил с гол юмрук Томи и така му счупил ребрата. Първоначално лекарите казали, че това било само натъртване, но специалисти в Манчестър направили рентген и нещата се оказали сериозни.

Фюри ще загуби много пари от тази провалена среща, но се надява да я осъществят през 2022 година. Пол остана в картата на събитието и даде реванш на Тайрън Уудли. В интервю за медиите във Великобритания Джон сподели:

Той имаше бактериална инфекция на гръдния кош от около шест или седем седмици, но това не ни притесняваше, щяхме да се борим с това. Но пълен идиот във фитнеса го удари в ребрата. Мъж на 16 или 17 години с голия си кокал го удари с юмрук в ребрата и му счупи ребрата. 

В края на деня бях ужасен, но щяхме да опитаме да се преборим. Когато направихме рентген, те казаха: „Не, просто е натъртен, това е увреждане на връзките“. И тогава той направи спаринг и не можеше да нанесе удар, не можеше да се движи. 

Той ми каза: „Виж, татко ме боли. Томи каза на Тайсън: „Имам силна болка, не мога да се движа. Заведох го при специалист в Манчестър, направиха нещата като хората и истината излезе. 

Счупени ребра, какво можете да направите? Инфекция на гръдния кош, счупени ребра, това е жалко, струва много пари, хората са загубили много пари. Разочарованието е огромно за Томи и нас. Но ние ще се завърнем, ние сме бойци, ако искате да пренасрочите битката, това не е проблем.

Ще видим ли Фюри - Пол през 2022 година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес