Зареждане

Джо Джойс гледа напред след поражението от Жилей Жан: Това не е краят за мен

Джо Джойс гледа напред след поражението от Жилей Жан: Това не е краят за мен
Публикувано на: Септември 24, 2023 в 13:36 ч
Кариерата на Джо Джойс понася сериозен удар след последния мач, където той загуби за втори път поред от Жилей Жан, този път с нокаут в третия рунд. Тези два поражения са първите за британеца в неговата професионална боксова кариера, но на 38 години, мнозина започват да съмняват в бъдещето му в спорта. Въпреки това, Джойс остава решен да се завърне на ринга.

Британският боксьор изрази уважение към своя опонент, Жилей Жан, като го нарече страхотен боец и отбеляза, че той е левичар със сребърен олимпийски медал, който много съперници вероятно избягват. Джойс съзнава, че изборът на Жан беше риск, който сега плаща с поражението.

За самата битка, Джойс сподели, че беше фокусиран върху това, което противникът му правеше, и че изпълняваше това, което бе тренирал. Той призна, че Жан е труден съперник и че имаше опция да избере по-лесен път, но реши да приеме предизвикателството.


Британецът е убеден, че поражението не означава края на неговата кариера и вярва, че има още много за предложение в бокса. Той планира да си вземе кратка почивка, да анализира мача и след това да се върне на ринга, подготвен и подобрен.

Относно следващите стъпки в кариерата си, Джойс сподели, че ще проведе разговор със своя екип и ще реши най-добрия маршрут напред, като изрази уважението си към Жилей Жан и предвижда бляскави мачове за него в бъдеще.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес