Зареждане

Джейк Пол: На 1000 % бия Алекс Перейра в боксов мач

Джейк Пол: На 1000 % бия Алекс Перейра в боксов мач
Публикувано на: Октомври 11, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол се изправя срещу боксовата легенда Майк Тайсън на 15 ноември в Далас, Тексас. Но докато тази битка все още не е започнала, той вече очаква нов претендент. И това не е кой да е, а шампионът на UFC Алекс Перейра.

Джейк твърди, че може на 1000% да победи бразилския боец, който брутално нокаутира Халил Раунтри миналия уикенд. Пол вярва в победата си, но ако битката е по правилата на бокса. "Проблемното дете" твърди, че Раунтри изложил на показ слабостите на бразилеца.

В интервю за YouTube канала Happy Punch, Пол уверено заяви, че според него Перейра, бивш кикбоксьор на GLORY и сега шампион на UFC, няма шанс на боксовия ринг.

"Боксов мач с Алекс Перейра ? На 1000 % ще го победя. Халил Раунтри показа някои слабости в играта му. Алекс не харесва ударите в тялото. Боксът е съвсем различен спорт от ММА. Халил го разклати и го нарани няколко пъти. 

Но той не му оказа допълнителен натиск. Този мач ми показа, че Алекс е страхотен, но аз ще го бия в боксов мач. Искам това да се случи. Ако той успее да се измъкне от договора си с UFC, тогава може да говорим.", каза Пол.

Кой би победил в боксов мач между Перейра и Пол ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес