Зареждане

Джейк Пол към Биспинг: Ще те нокаутирам по-тежко от Хендерсън

Джейк Пол към Биспинг: Ще те нокаутирам по-тежко от Хендерсън
Публикувано на: Април 17, 2022 в 16:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг отговори, след като Джейк Пол се закани, че ще го нокаутира "по-лошо от Хендо". 

Биспинг (30-9 MMA) и Пол (5-0 Бокс) са разменяли обиди в миналото, но съперничеството им се разгорещи в последните няколко дни, след като Джейк сподели, че „The Count“ е в списъкът му с бойци, които иска да победи. 

В интервю за "The Fight" с Теди Атлас, Джейк Пол предостави своя кратък списък с бойци, които иска да срещне на ринга. Ето какво каза Пол:

„Има много хора в списъка. Аз просто се опитвам да избера най-голямото име. Имаме Флойд Мейуедър, Оскар Де Ла Оя, Андерсън Силва, Майкъл Биспинг, Томи Фюри и Сони Уилямс. Търся някой, който може да се сравни с моята звездна сила." 

Явно Биспинг се надъха от това, че е в листата с имена на Пол и реши да му отговори в социалните мрежи със следния коментар:

"Джейк, знаеш, че съм с твоите размери и със сигурност това ме изключва от този твой списък."

Джейк Пол бързо отговори на бившата звезда на UFC. Пол се закани, че ще нокаутира Биспинг по-лошо от Дан Хендерсън. Биспинг и Хендерсън се биха за първи път през 2009 година. Тогава Дан спечели с брутален нокаут във втория рунд.

Сега Джейк се изхвърли, че може да е по-брутален от Хендерсън и написа:

"Ще те нокаутирам по-лошо от Хендо. Ти си лесна битка. Покажи ми, че можеш да получиш лиценз и аз ще ти покажа $1 милион плюс PPV."

Джейк Пол вече нокаутира Бен Аскрен и Тайрън Уудли. Ще може ли да направи същото и с Биспинг ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес