Зареждане

Джейк Пол и Томи Фюри готвят реванш през юли

Джейк Пол и Томи Фюри готвят реванш през юли
Публикувано на: Март 8, 2023 в 00:00 ч
Снимка: SkySports
Феновете може скоро да гледат втора част от Томи Фюри и Джейк Пол на боксовия ринг.

Първият им сблъсък в Саудитска Арабия между звездата от YouTube и боксьора беше хит. И „The Problem Child“, и „TNT“ влязоха в битката като непобедени боксьори. След 8 рунда, Томи Фюри беше този, който бе с вдигната ръката чрез съдийско решение.

Майк Копингър от ESPN Ringside съобщи, че Джейк Пол има клауза за реванш в договора за двубоя, която изглежда вероятно ще използва.

Боксовият промоутър Еди Хърн посъветва „The Problem Child“ да не се изправя отново срещу Томи Фюри, а вместо това срещу колегата си в YouTube KSI. Независимо дали Пол ще избере мач срещу Фюри или KSI, вероятно това ще бъде хитово събитие и в двата случая.

Но изглежда вероятният ход ще бъде реванш срещу Томи Фюри, набелязан за юли 2023 г.


Джейк Пол е YouTube инфлуенсър , превърнал се в професионален боксьор. В своята боксова кариера той е побеждавал ММА бойци като бившия шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли, бившия шампион на UFC в средна категория Андерсън Силва и олимпийския борец Бен Аскрен.

Томи Фюри, KSI и Джейк Пол имат общо нула победи над класни боксьори. Като цяло, Fury е 9-0 и е най-известен с участието си в британското телевизионно риалити шоу Love Island. KSI има боксови победи над личности като YouTuber-а Логан Пол, професионалния геймър FaZe Temperrr и рапъра Swarmz.

Феновете чакат за да видят какъв ще бъде следващият ход на Пол след първата му загуба в професионалната кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес