Зареждане

Дейна Уайт: Моля се Де ла Оя да бъде брутално нокаутиран от Белфорт

Дейна Уайт: Моля се Де ла Оя да бъде брутално нокаутиран от Белфорт
Публикувано на: Август 4, 2021 в 07:45 ч
Дейна Уайт си пожела да види Оскар де ла Оя проснат на пода при боксовия му двубой срещу Витор Белфорт.

"Моля се Витор да нокаутира този слабоумник. Да го нокаутира брутално."

48-годишният Де ла Оя е бивш боксов шампион, а 44-годишният Белфорт е бивш шампион в полутежката категория на UFC. Двамата ще оглавят събитие на Triller на 11-ти септември в Лос Анджелис. За Де ла Оя това ще бъде първия му двубой от декември 2008-ма, когато загуби от Мани Пакиао. Белфорт пък ще направи втория си професионален боксов двубой, като първият бе през 2006-та и приключи с нокаут.

Вижте също: Назобен Витор Белфорт наказва тиктокър в спаринг

Уайт има вражда с Де ла Оя в близките години и затова би искал да го види нокаутиран, но призна качествата му на боксьор.

"Колкото и да не мога да го понасям, той е добър боксьор. Преди време, когато се разбирахме, бях в неговия лагер. Той можеше да нокаутира хората с левия си прав. Де ла Оя в разцвета на силите си беше сериозна работа. Този двубой е между двама истински мъже. Мисля, че Витор има силата, за да го нокаутира, но и Де ла Оя не е шега работа."

Въпреки това Уайт не спря до тук и вметна малко и за пороците на боксьора.

"Надявам се всичкия кокаин и текила, както и каквото още друго е взимал, да са го посмачкали малко. Така че Витор да си стовари тежката ръка върху голямата му уста и да го нокаутира."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес