Зареждане

Canelo: Стиловете ни с 'GGG' могат да направят тази битката една от най-добрите в историята

Canelo: Стиловете ни с 'GGG' могат да направят тази битката една от най-добрите в историята
Публикувано на: Септември 14, 2017 в 10:30 ч
 
Canelo Alvarez признава, че битката му с Gennady Golovkin ще бъде крайно равностойна и шансовете за победа са "50 на 50".
 
Който и да победи, Alvarez е убеден, че феновете на бокса, които са чакали около две години, за да ги видят заедно на ринга, няма да съжаляват и ще се забавляват. Мексиканската суперзвезда също е убедена, че той и Golovkin могат да сътворят една от най-запомнящите се битки в историята на бокса в събота вечер в T-Mobile Arena.
 
Oscar De La Hoya, промотър на Alvarez, заяви, че очаква предстоящата битка да се сравнява с 3-рундовото меле между Marvin Hagler и Thomas Hearns от април 1985-та година като една от най-незабравимите в историята на средна категория. Alvarez (19-1-1, 34 КО's) не направи подобни сравнения, но заяви, че той и Golovkin (37-0, 33 KO's) ще сътворят незабравима битка.
 
"Заради стиловете. Той има много агресивен стил. Той търси шанс да те унищожи. Той излиза за нокаут. Вие ме познавате - не обръщам глава. Аз отвръщам на ударите, обичам да се бия и мисля, че ще си спретнем страхотна среща. Стиловете са ключови, имаме всички съставки, за да превърнем това в най-добрата битка в историята на спорта.", заяви Canelo.
 
 
Ако битката се развие по този начин, Alvarez предвижда реванш, може би веднага.
 
Клаузата за реванш в техните договори принуждава Golovkin, 35-годишен, да даде на 27-годишния Alvarez реванш, ако "GGG" победи. Canelo обаче няма да бъде принуден да даде реванш на Golovkin, ако спечели битката, в която ще бъдат заложени титлите на IBF, IBO, WBA и WBC в средна категория.
 
"Всичко зависи от това как ще се проведе първата битка, преди да можем да говорим за реванш. Но ако феновете, ако хората искат да го видят, няма проблем да го направим веднага. Ограниченията във времето няма да бъдат проблем", завърши Canelo.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес