Зареждане

Богаташи плащат по $150 000, за да гледат Флойд Мейуедър

Богаташи плащат по $150 000, за да гледат Флойд Мейуедър
Публикувано на: Април 28, 2022 в 02:00 ч
Легендарният боксьор Флойд Мейуедър се завръща на ринга. Мейуедър ще оглави "The Global Titans Fight Series" срещу "Опасния" Дон Мур на 14 май.
Битката ще се проведе на площадка за кацане на хеликоптер в Дубай на върха на Бурдж ал-Араб. Показното е планирано за 8 рунда.

Срещата ще се проведе само пред 20 VIP гости, които плащат билети на стойност £150,000 и достъпни само като NFT. В момента десет от 20-те билета са продадени, а плащането за гледане ще струва £14,99 на LIVENow.

45-годишният Мейуедър твърди, че му е бил платен 1 милион паунда, само за да присъства на пресконференцията по повод завръщането му.
Това ще бъде първият боксов мач за Мейуедър, откакто той се би със звездата от YouTube Логан Пол на 6 юни 2021 година.

Битката беше показно, което не излъчи победител, но Мейуедър позволи на аматьора да изкара дистанцията. Мейуедър се пенсионира през 2017 г. с рекорд 50-0. Последният му официален двубой беше срещу Конър Макгрегър през 2017 година.

Сега той се подготвя да стъпи на ринга още веднъж и ще го направи срещу 42-годишния Мур, с когото започна да прави спаринги през 2012 година.
 
"Успях да напусна бокса при мои собствени условия. Сега боксовите критици са разстроени, че все още мога да доя и усъвършенствам бокса, като организирам показно.

Шестнадесет минути и мога да получа 8-9 цифри от плодовете на моя труд. Не съм се оттеглял от правенето на пари", сподели Флойд пред FightHype.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес